Rubrik

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Byta batteri Huawei Linköping

Batteribyte Huawei i Linköping

Byta batteri på din Huawei i Linköping? Då har du kommit rätt. Hos WeLoveRepair i Linköping kan du snabbt och enkelt byta batteri på din Huawei P10, Huawei P20 Lite, Huawei Mate 10 eller annan Huawei-telefon.

Snabbast batteribyten i Linköping på Huawei!

WeLoveRepair i Linköping lagar Huawei samma dag. Vi har alltid reservdelar i lager och reparerar på plats.
Behöver du laga din Huawei P20? Huawei P20 Lite? Huawei P Smart? Kom in idag.

WeLoveRepair i Linköping lagar allt. 

Vi byter batteri på alla slags Huawei-telefoner. Hos WeLoveRepair utför vi reparationer samma dag, oftast finns allting i lager och du behöver inte förboka tid. Vi har öppet alla dagar i veckan 10-19.  Behöver du byta skärm på din Huawei P20 eller P20 lite i Linköping? Kontakta oss då direkt här.

Reparera huawei Linköping

Sammanfattning

Huawei Honor 8 erbjuder en fantastisk attraktiv kombination av hög prestanda, design och kvalitet. Det finns inte mycket att klanka ner  på men det finns inte heller mycket som får den att sticka ut bland alla andra. Den är ett riktigt bra val för dig som letar efter flera SIM-kortläsare i en relativt smidig telefon. Om det är en billig telefon du är ute efter finns det dock bättre och billigare alternativ bland annat Google Nexus 6P och OnePlus 6.

Huawei Honor 8 har en skärm som är hela 5,2 tum på diagonalen och som har en upplösning på 1920* 1080p. Skärmen är baserad på LCD-teknik men är trots sina specifikationer inte helt densamma som med skärmen som används på Huawei P9. Honor 8 är riktigt bra vid höga vinklar och kan återskapa bra svärta men når inte riktigt upp till samma styrka i ljuset som Huawei P9 och många andra konkurrenter kan erbjuda. Medan Huawei P9 och många andra telefoner kan komma upp till 500 nits i ljusstyrka har Honor 8 svårt att komma över 420 nits i våra tester. Skillnaden är inte stor men Huawei P9 har en bättre skärm än Honor 8.

 

Högtalare

Huawei Honor 8 Recension undersida 2

Huawei Honor 8 har en högtalare som är placera på underkanten av telefonen.  Trots att den sitter på samma ställe som högtalaren som även används av Huawei P9 är de två telefonernas högtalare inte desamma. Huawei P9 kan både producera ljud och högre kvalitet och volym. I vårt test nådde Honor 8 74,2 decibel medan Huawei P9 nådde 76,9 decibel. Det finns alltså en tydligt hörbar skillnad mellan de två högtalarna när det gäller volym. Huawei P9 erbjuder också ett klarare ljud med högre detaljrikedom i mellanregistret och bättre täckning bland de lägre frekvenserna. Samtidigt konkurrerar Honor 8 med den Huawei-tillverkade Google Nexus 6P som har dubbla högtalare som erbjuder ännu högre volym och betydligt högre ljudkvalitet än någon än någon annan telefon på marknaden i dag.

weloverepair

Kommentera